• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Op zoek naar duurzame raceliften? Sykono, de specialist in Europa voor duurzame raceliften.

Sykono uit Deurne is in Europa de specialist voor ontwikkeling, productie en montage van duurzame raceliften. Onze duurzame raceliften worden toegepast in zowel mobiele toepassingen als vaste installaties.
De ontwerpen van Sykono raceliften zijn gebaseerd op 15 jaar specialistische ervaring. Door moderne engineering en 3D simulatietechnieken zijn de Sykono raceliften de lichtste en meest onderhoudsvriendelijke in de markt. Dagelijks ervaren tientallen gebruikers het gemak en de betrouwbaarheid van Sykono raceliften.

Naast de standaard raceliften ontwikkelt Sykono ook speciale producten op maat zoals vertikaal liften, laadliften, raceliften, autoliften, tailliften, kolomliften, liftplatformen, liftplateau, portaalliften, en racetrailers.


Neem contact met ons op via het contactformulier om uw vragen over duurzame raceliften aan ons voor te leggen. Wij voorzien u graag vrijblijvend van advies!

Sykono, de specialist in Europa voor raceliften!

Tags: Vertikaal lift, laadlift, racelift, autolift, taillift, kolomlift, liftplatform, liftplateau. Portaallift, racetrailer, portaallift SCL1500 SCL 2000 SCL2000 SPL1200 SPL1500 autotransport racelift veelift trailerlift.

Bedrijfsfilm

SYKONO
Jan Knapen

Adriaen van Ostadehof 24
5753 CP Deurne NL

+31 (0)6 - 50505923

info@sykono.eu
www.sykono.eu Palfinger

© Bureau Basis | Sitemap