• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Op zoek naar sterke kolomliften? Sykono, de specialist in Europa voor sterke kolomliften.

Sykono uit Deurne is in Europa de specialist voor ontwikkeling, productie en montage van sterke kolomliften. Onze sterke kolomliften worden toegepast in zowel mobiele toepassingen als vaste installaties.
De ontwerpen van Sykono kolomliften zijn gebaseerd op 15 jaar specialistische ervaring. Door moderne engineering en 3D simulatietechnieken zijn de Sykono kolomliften de lichtste en meest onderhoudsvriendelijke in de markt. Dagelijks ervaren tientallen gebruikers het gemak en de betrouwbaarheid van Sykono kolomliften.

Naast de standaard kolomliften ontwikkelt Sykono ook speciale producten op maat zoals vertikaal liften, laadliften, raceliften, autoliften, tailliften, kolomliften, liftplatformen, liftplateau, portaalliften, en racetrailers.


Neem contact met ons op via het contactformulier om uw vragen over sterke kolomliften aan ons voor te leggen. Wij voorzien u graag vrijblijvend van advies!

Sykono, de specialist in Europa voor kolomliften!

Tags: Vertikaal lift, laadlift, racelift, autolift, taillift, kolomlift, liftplatform, liftplateau. Portaallift, racetrailer, portaallift SCL1500 SCL 2000 SCL2000 SPL1200 SPL1500 autotransport racelift veelift trailerlift.

Bedrijfsfilm

SYKONO
Jan Knapen

Adriaen van Ostadehof 24
5753 CP Deurne NL

+31 (0)6 - 50505923

info@sykono.eu
www.sykono.eu Palfinger

© Bureau Basis | Sitemap